Bureau Topzorg
WelkomWat doen wijBedrijvenFinancieringPGBContactTarievenlinks


De specialisaties van

Bureau Topzorg

Iedereen heeft behoefte aan begeleiding op maat.

Om dit te kunnen bieden hebben wij de ervaring, diploma's en bijbehorende specialisaties in huis.

Wij kunnen ten alle tijden garanderen dat de begeleiding zich op een professionele manier richt op uw wensen,doelen en behoeften.Dit begint al met de mogelijkheid om te starten met de intake en begeleiding via het PGB zonder wachttijden!

 

-Begeleiding volwassenen

Mensen met de diagnose ADHD, schizofrenie, borderline en depressie, maar ook hun familie, kunnen bij ons terecht voor begeleiding en/of advies.Een bijzondere tak van hulpverlening waarbij niet alleen het persoonlijk contact erg belangrijk is, maar waarbij ook de gedegen scholing en ervaring van onze mensen duidelijk in beeld komt.

 

-Intensieve gezinsbegeleiding

Wij bieden begeleiding op maat bij u thuis als er zich problemen voordoen die te maken hebben met wonen, psychische klachten van een of meerdere gezinsleden of het begeleiden en opvoeden van kinderen.

Als ouder weet u als geen ander hoe zwaar de opvoeding of begeleiding van uw kind soms kan zijn en wellicht heeft u ook zelf de behoefte aan een luisterend oor.Wij kunnen bijvoorbeeld uw kinderen begeleiden zodat u in die tijd een aantal uren iets voor u zelf kunt gaan doen.

Ook na ingrijpende gebeurtenissen zoals echtscheiding kan Bureau Topzorg u en uw gezin ondersteunen bij de emotionele verwerking.

 

-Alternatieve behandelingen

Deze kunnen door Bureau Topzorg op aanvraag worden verzorgd.Dit ter ondersteuning van bijvoorbeeld de behandeling van pijnklachten en de gevolgen van stress.

(o.a. Reiki)

 

-Aanvraag van het PGB

Bureau Topzorg kan u in een persoonlijk gesprek informeren over alle wetenswaardigheden van het PGB en u desgewenst ondersteunen bij de aanvraag.